ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01/07/2007 ΕΩΣ 30/06/200
8

Σύνολο Σελίδες ( 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 )

Βραβεία | Κεντρική Σελίδα


 

 

2470 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ROTARY

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΙΔΡΥΘΕΙΣ ΤΟ 1969

ROTARY CLUB OF CHANIA FOUNDED 1969

 

Φωτογραφικό Ρεπορτάζ από την Πανηγυρική Συνεστίασιν του Ροταριανού Ομίλου Χανίων της 04/10/2007 κατά την διάρκειαν την οποίας

- Ομίλησεν ο ροτ. Πρόεδρος Σταύρος Γκίζας με θέμα «Η κρίσις του θεσμού του Γάμου στην Ελλαδα»,

- Εβραβεύθη ο τ.Πρόεδρος του Ροτ.Ομίλου Χανίων Εμμ.Νοδαρακης δια τις προσφερθείσες και προσφερόμενες υπηρεσίες του στο Ελληνικό και Διεθνές Ρόταρυ
 

Κεντρικό τμήμα της Προεδρικής Τραπέζης

Διακρίνονται απ’ αριστερά ο ροτ. Παπατζανής Ιωάννης Προεδρος του Ροτ. Ομίλου Ρεθύμνης, ο β.Δ/της των ροτ. Ομίλων Κρήτης ροτ. Θεοφάνης Κανάκης, η σύζυγος του τ.Υφυπουργού Δημοσίας Τάξεως κ.Μάρω Μαρκογιαννάκη, ο κ.Χρήστος Μαρκογιαννάκης Βουλευτής Χανίων, ο τ.β. Δ/της Μανώλης Νοδαράκης, ο Πρόεδρος Σταύρος Γκίζας, ο τ.β. Δ/της και επίτ Πρόεδρος Εμμ.Δελάκης, ο κ.Γύπαρης Κων/νος Αντινομάρχης Χανίων εκπροσωπών τον Νομάρχη Χανίων κ. Αρχοντάκην Γρηγόριον, ο κ.Γεώργιος Κονταξάκης Νομαρχιακός Σύμβουλος Χανίων, ο Αντιπρόεδρος του Ροτ. Ομίλου Χανίων Μαρινάκης Σταύρος υποδιοικητής του Γεν.Νοσοκομείου Χανίων, ο Διοικητής του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Χανίων κ.Καλαϊτζάκης Στυλιανός μετά της συζύγου του.
 

Αριστερό τμήμα της Προεδρικής Τραπέζης

Διακρίνονται απ’ αριστερά οι ε.α. Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί Βασίλη Καλαϊτζής Μουντάκης, Τεμπέλης Δημήτριος μετά της συζύγου του, Μαθιουδάκης Δημήτριος, Κεκάκης Ματθαίος και Γιαννουσόπουλος Κων/νος, ο καθηγητής της Ιατρικής του Παν.Αθηνών κ.Καστανάκης Σεραφείμ επίτ. Δ/ντης της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν.Χανίων, ο επίτ. Πρόεδρος του Ρόταρυ Χανίων Μαργαρίτης Σπύρος, η Β’ Αντιπρόεδρος Αθανασία Ζωγράφου.

Δεξιό τμήμα της Προεδρικής Τραπέζης

Διακρίνονται απ’ αριστερά η κ.Ζαχαρένια Σημανδηράκη Προϊσταμένη του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης, ο κ.Αθανάσιος Μανιουδάκης Πρόεδρος των εφέδρων Αξιωματικών Ν.Χανίων, ο κ.Τζουλάκης Σταύρος Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων και τ. Έφορος, ο κ.Χουλιόπουλος Τάκης Γεν. Γραμματέας του Δήμου Χανίων και ο κ.Μουσταϊζής Σταύρος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Από την βράβευση του τ.β. Διοικητή Μανώλη Νοδαράκη δια τις προσφερθείσες και προσφερόμενες υπηρεσίες του τόσον εις το Ελληνικό όσον και εις το Διεθνές Ρόταρυ. Την σχετικήν εισήγησιν έκανε ο τ.β.Διοικητής Εμμ.Δελάκης το δε σχετικόν βραβείον του επέδωσεν ο επίτ. ροταριανός βουλευτής Χανίων και τ.Υφυπουργός Δημοσίας Τάξεως κ.Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο Πρόεδρος Σταύρος Γκίζας Δικηγόρος ενώ αναπτύσσει την εξαιρετικού ενδιαφέροντος ομιλία του περί της κρίσεως του θεσμού του Γάμου στην Ελλάδα.

Ο Επίτ. Πρόεδρος και τ.β. Δ/της ενώ παρουσιάζει τον ομιλητή.

Επίσης ο Σατυρικός Συγγραφέας κ.Πολυχρονάκης Παύλος του απευθύνει μια επίκαιρη προσφώνηση.

Σαν επίλογος της ωραίας ομιλίας του Προέδρου Σταύρου Γκίζα ο πολυβραβευμένος Ακαδημαϊκός-ποιητής και λογοτέχνης κ.Νικόλαος Μαραγκουδάκης απήγγειλε μερικούς ποιητικούς ρυθμούς δια την σημασία και την ομορφιά του Γάμου. Διακρίνεται ο επίτιμος Πρόεδρος Εμμανουήλ Δελάκης.

Ο Πρόεδρος του Ροτ.Ομίλου Ηρακλείου ροτ. Αμαργιανιτάκης Ιωάννης ενώ πληροφορεί τους συνδαιτημόνας δια την πορείαν των 2 μεγάλων έργων που έχουν αναλάβει οι ομίλοι της Κρήτης ήτοι της οικονομικής ενισχύσεως του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και της ανεγέρσεως ξενώνα εις το Βενιζέλειο Νοσοκομείο δια τους άπορους ασθενείς. Προς τον σκοπόν αυτόν εκτός των άλλων διοργάνωσαν εκδήλωση στην Αγία Πελαγία την 30/9/2007 που ονομάσθηκε 1ος Δρόμος Προσφοράς και Αγάπης δια τα παιδιά της Αφρικής. Περιελάμβανε πεζοπορία 2 και 6 χιλιομέτρων καθώς και Αγώνα δρόμου 6 χιλιομέτρων. Συμμετείχαν 500 πεζοπόροι και δρομείς εκ των οποίων 150 παιδιά.

Σύνολο Σελίδες ( 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 )