Προσφώνησις χαιρετισμός Εμμ.Δελάκη

Προσφώνησις χαιρετισμός Εμμ.Δελάκη
Στην ενημερωτικήν Ομιλίαν δια το κοινό σχετικά με τονΣακχαρώδη Διαβήτη την Κυριακη 15-7-2012

Σεβασμιώτατε, Κύριε Αν/δρε της Βουλής των Ελλήνων και επίτιμε Ροταριανέ, κύριε Υφυπουργέ, Κύριοι Βουλευτές, κύριε Δήμαρχε, Σεβαστέ και αγαπητέ μου πρόεδρε του Ροτ.Ομίλου Αθηνών Καθηγητά Σωτήρη Ράπτη και Συνπρόεδρε Συντονιστή κ.Δημήτριε Χατζηδάκη.
Κυρίες και κύριοι Φίλοι ροτ.Συνάδελφοι
Θεωρώ τον εαυτόν μου εξαιρετικά ευτυχή που σε μένα ως Πρόεδρον του Ροτ,Ομ.Χανίων έτυχε η συγκυρία να χαιρετίσω την ημερίδα ενημερώσεως του κοινού των Χανίων σχετικά με τον σακχαρώδη Διαβήτη που διοργανώνεται στην πόλιν μας από το Εθνικό Κέντρο Ερευνας πρόληψις και θεραπεία του Σακχαρώδους Διαβήτου,τον Ιατρικόν Σύλλογο Χανίων την Ελληνική Ακαδημία Ιατρικής Επιμόρφωσις,το Ευρωπαικό Ινστιτούτο Υγείας,την Ελληνικήν Ομοσπονδίαν για το Διαβήτη και τους Ροτ.Ομίλους Αθηνών και Χανίων.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και από καρδιάς τον Καθηγητήν κ.Σωτήριον Ράπτην Πρόεδρον του Ροτ.Ομ.Αθηνών που συμπεριέλαβε τα Χανιά μας μεταξύ των ολίγων πόλεων της Ελλάδος που θα διεξαχθούν αυτές οι ενημερωτικές ημερίδες σχετικά με την μάστιγα του Αιώνος μας τον Σακχαρώδη Διαβήτη.
Με την επιλογήν της πόλεως των Χανίων έδωσε την ευκαιρία στον τοπικό ροταριανό Ομιλο να συνδιοργανώσει την ημερίδα αυτήν και να προβληθή ακόμη περισσότερον το έργον που προσφέρουν οι προαναφερθέντες επιστημονικοί φορείς, έργον αξιοζήλευτον και αξιοθαύμαστον ,προς όφελος της κοινωνίας μας.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και τα συγχαρητήρια μας στους εκλεκτούς επιστήμονας που με τα θέματα που θα αναπτύξουν σήμερα θα πληροφορήσουν το ευρύ κοινό της πόλεως των Χανίων και όχι μόνον δια το πώς θα αντιμετωπίσουν με τον καλύτερον δυνατόν τρόπον την σοβαροτάτην ασθένειαν του αιώνος μας τον Σακχαρώδη Διαβήτη και τις επιπλοκές του.Θα φροντίσουμε με Δελτία τύπου στα μέσα Μαζικής ενημερώσεως και με προσωπικές επαφές σ΄αυτές να προβάλουμε το έργον αυτό,το τόσο αξιοζήλευτο και αξιόλογο.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε ολους ανεξαιρέτως που συνέβαλαν καθ οιοδήποτε τρόπον στην επιτυχία των τριήμερων εκδηλώσεων μας.
Ευχαριστώ επίσης ολους τους παρευρισκομένους σήμερον εδώ που με την παρουσίαν των,μας δίδουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργον μας της βοηθείας προς τους πάσχοντας συνανθρώπους μας.

Τα σχόλια έχουν κλείσει.