ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΟΣ Κ. ΒΕΡΥΚΑΚΗ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 5/7/2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΟ ΡΟΤ. ΟΜΙΛΟ ΧΑΝΙΩΝ Κ. ΒΕΡΥΚΑΚΗ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΕΠΙΤ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛ. ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΙΣ 5/7/2012

Πολυφίλητε κ.Πρόεδρε
Φίλτατε κ.Μαρκογιαννάκη Αντιπρόεδρε του Ελληνικού Κοινοβουλίου,
Πολυσέβαστε κ.Φώσκολε τέως Αντιπρόεδρε της Διοικούσας Επιτροπής και Ομότιμε Καθηγητά του Πολυτεχνείου Κρήτης,Ερευνητή και Παρουσιαστή των Κοιτασμάτων Υδρογονανθράκων κ.λ.π των Ελληνικών Θαλασσών,εκπρόσωποι και Επίλεκτα Μέλη των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών της πόλεως των Χανίων .
Παριστάμενοι Πρόεδροι και Αξιωματούχοι των Ροταριανών Ομίλων των Κρητικών πόλεων και της Ακριτικής Κομοτηνής.
Κυρίες και Κύριοι,ευγενή κύτταρα της κοινωνίας μας σας ευχαριστώ ολους σας από καρδιάς,για την τιμητική παρουσία σας,σε μια από τις συγκινητικότερες στιγμές της ζωής μου,που αυτές είναι,του διορισμού μου στο πρώτο τη τάξει Πανεπιστήμιο της χώρας μας,στην επιλογή μου ως πρώτου Ανωτάτου Κρατικού λειτουργού στον τομέα της Ανώτατης Παιδείας και στην αποψινή μου βράβευση από τον φωτοειδή Ροταριανό Ομιλο Χανίων.
Κύριε Πρόεδρε,θα σας ειμαι ευγνώμων στο διηνεκές ,για την προσγεννωμένη στο πρόσωπο μου,τιμή,χαρά,ικανοποίηση και συγκίνηση,
που με την ευγενική πρωτοβουλία σας,με βραβεύει ο δραστήριος Ροταριανός Ομιλος Χανίων ,για την απροσμέτρητη προσφορά μου στην Ανώτατη Παιδεία του τόπου μας,στην οργάνωση και λειτουργία του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Πραγματοποιείτε αυτό,που δεν έπραξαν άλλοι φορείς αρμοδιότεροι,σχετικότεροι και υπόχρεοι,που γνώριζαν εκ του σύνεγγυς το έργο και την προσφορά μου.
Κύριε Πρόεδρε,επιθυμώ να επισημάνω και να τονίσω,ότι ο Ροταριανός Ομιλος Χανίων στον οποίο έχετε πολυάριθμες Προεδρικές θητείες δεν περιορίζεται μόνο στην αυστηρά εκπλήρωση των σκοπών του Διεθνούς Ρόταρυ,όπως είναι η πραγματοποίηση φιλανθρωπικών έργων,η προαγωγή της αλληλεγγύης και η συναδέλφωση των λαών και των κρατών καθώς και η εμπέδωση της διεθνούς ειρήνης,αλλά επεκτείνεται και στην βράβευση μαθητών και αθλητών ,που υλοποιούν το επίγραμμα των μακρυνών προγόνων μας,των Αρχαίων Φιλοσόφων:<<Νούς υγιής εν σώματι υγιεί>>
Όπως και στους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών και σε άλλους τομείς του Δημοσίου και Ιδιωτικού βίου της χώρας μας και ετσι διανοίγετε Λεωφόρους ευγενούς άμιλλας.
Εύχομαι να ζήσετε με δωρική υγεία,για πολλά-πάρα πολλά χρόνια,προκειμένου να γράφετε την δική σας ιστορία,στην πόλη του αέναου πνεύματος,των πολέμων,των επαναστάσεων,των κινημάτων και του πολιτισμού.

Σας ευχαριστώ ολους σας

Τα σχόλια έχουν κλείσει.