ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις 01/07/2002 έως 30/06/2003 - Εκδηλώσεις μέχρι 30/06/2002Σελίδα 2, 3, 4 , 5, >> - Κεντρική Σελίδα (κλικ εδώ)

Μικρές περιγραφές και Φωτογραφικό ρεπορτάζ από τις

κυριότερες εκδηλώσεις της Ροτ. χρονιάς 1-5-2001 / 30-6-2002  

Ο Βουλευτής Χανίων και επίτιμον μέλος μας κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης ενώ αναπτύσσει το θέμα του «Περί της Λαθρομεταναστεύσεως και της συμβολής αυτής εις την αύξησιν της εγκληματικότητας -ευθύνες της Ευρωπαϊκής Ενώσις» κατά την Συνεστίασιν μας της 13-6-02. Διακρίνεται ο β.Δ/της μας Μανώλης Δελάκης.

 

Ο Πρόεδρος μας Μανώλης Νοδαράκης ενώ παρουσιάζει τον Ομιλητήν κ. Χρήστον Μαρκογιαννάκην Βουλευτήν Χανίων και επίτιμον Ροταριανόν του Ομίλου μας. Απ' αριστερά διακρίνονται ο επίτιμος Πρόεδρος μας Ιατρός κ. Μαργαρίτης Σπύρος, η σύζυγος τον Ομιλητού, ο β.Δ/της μας Μανώλης Δελάκης, η Γεν. Γραμματεύς μας Αθανασία Ζωγράφου και ο Πολιτευτής Χανίων κ.Σπύρος Καστανάκης Υποστράτηγος Υγειονομικού ε.α.

Ο Βουλευτής Χανίων και επίτιμον μέλος μας κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης ενώ επιδίδει εις τον Πρόεδρον της Ομάδος «ΘΗΣΕΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ» κ.Τογκουσίδην Ευάγγελον το σχετικόν προσωπικόν τιμητικόν δίπλωμα του Ομίλου μας δια την κατάκτησιν του Πρωταθλήματος Α κατηγορίας.

Ο Εκπρόσωπος του Πεδίου Βολής Κρήτης Αντισυνταγματάρχης κ. Προεστάκης ενώ επιδίδει δια λογαριασμόν του Ομίλου μας το σχετικόν τιμητικόν Δίπλωμα εις τον Προπονητήν της βραβευθείσης Ομάδος κ. Αρτζουχατζήν Σπυρίδωνα.

Ο Εκπρόσωπος του βραβευθέντος Συλλόγου ΘΗΣΕΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ ενώ παραλαμβάνει το σχετικόν τιμητικόν Δίπλωμα από τον Κοσμήτορα μας κ. Πολέντα Σταυρόν.

Σελίδα 2, 3, 4 , 5, >>

Κεντρική Σελίδα (κλικ εδώ)

 

KCG-Knights Creative Graphics

Copyright © 2002-All rights reserved.