Σελίδα << 1, 2, 4, 5, >>

Κεντρική Σελίδα (κλικ εδώ)

  Από την ομιλία του Πλαστικού Χειρουργού κ. Χριστοφορίδη Χαράλαμπου περί της Πλαστικής Χειρουργικής του 21ου αιώνα που έγινε στις 7-2-02. Ο Πρόεδρός μας προλογίζει τον ομιλητή που κατέχει τη θέση του Δ/τή της κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής εις το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ο Αντιναύαρχος Ε.Α. κ. Μανιουδάκης Κωνσταντίνος ενώ ευχαριστεί τον Β Δ/τή Μαν. Δελάκη και τον 'Όμιλο Χανίων δια την τιμή που του έκαμαν να τον βραβεύσουν ως Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ο Αντιναύαρχος Ε.Α. κ. Μανιουδάκης παραλαμβάνει το σχετικό τιμητικό δίπλωμα του Ομίλου μας από τον Αστυνομικό Επιθεωρητή Κρήτης Υποστράτηγο κ. Κρίνην Νικόλαο.
Ο Δ/τής του Ναυστάθμου Κρήτης ενώ επιδίδει δια λογαριασμό του Ομίλου μας το σχετικό τιμητικό δίπλωμα εις τον Αν/δρον του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κ. Τάκη Χουλιόπουλο.
Εκπρόσωπος του Πεδίου Βολής Κρήτης ενώ επιδίδει δια λογαριασμόν μας το σχετικό τιμητικό δίπλωμα εις μιαν αθλήτρια.
Από την ομιλία του Γιατρού Πατεράκη Στ. περί της πρόληψης των αγγειακών παθήσεων. Διακρίνονται απ' αριστερά ο ομιλητής, ο Πρόεδρος μας Μ. Νοδαράκης, ο Β. Δ/τής Μ. Δελάκης, ο Βουλευτής Χανίων κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης επιτ. ροτ. και ο Αν/δρος μας Περ. Παπανδρέου.
Η Γενική μας Γραμματεύς Αθανασία Ζωγράφου ενώ επιδίδει το σχετικό τιμητικό δίπλωμα εις την αθλήτρια Μανιωλουδάκη Τριανταφυλλιά δια 1η πανελλήνια νίκη εις το πρωτάθλημα Νεανίδων Κορασίδων το έτος 2000-2001. Διακρίνονται ο επίτιμος Πρόεδρος μας κ. Μαργαρίτης Σπύρος και ο Β' Διοικητής Εμμ. Δελάκης.

Σελίδα << 1, 2, 4, 5, >>

Κεντρική Σελίδα (κλικ εδώ)

KCG-Knights Creative Graphics

Copyright © 2002-All rights reserved.