Σελίδα << 1, 2, 3, 5, >>

Κεντρική Σελίδα (κλικ εδώ)

Από την βράβευση των Αποστράτων Αξιωματικών των ενόπλων μας δυνάμεων. Ο Πρόεδρος μας ενώ επιδίδει εις τον τ. Πρ. της Ενώσεως Απ. Αξ. Στρ. Ταξίαρχος κ.Ξερογιαννάκη Σπύρο το σχετικό τιμητικό δίπλωμα.

Ο Υποναύαρχος Ε.Α. κ. Αποστολάκης Γ. ενώ παραλαμβάνει το σχετικό τιμητικό δίπλωμα του Ομίλου μας από τον Αντιπρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Γρισπολάκη Ιωακείμ.
Ο Πρόεδρος μας Μαν. Νοδαράκης παραλαμβάνει από τον Απόστρατο Αξιωματικό Αεροπορίας Υποπτέραρχο κ. Κορνελάκη Ελευθέριο αναμνηστική πλακέτα με τον θυρεό της Αεροπορίας. Αριστερά διακρίνεται ο Β’ Διοικητής Εμμ. Δελάκης που προλόγισε και παρουσίασε τους βραβευθέντες αξιωματικούς.
Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Χανίων κ. Κελαϊδής Εμμ. επιδίδει το σχετικό τιμητικό δίπλωμα εις τον κ. Κορνελάκη δια λογαριασμόν του Ρ.Ο. Χανίων.
Ο τέως Πρόεδρος μας Μαν. Τζανάκης ενώ επιδίδει το σχετικό τιμητικό δίπλωμα στον αθλητή Τεχνικής Κολύμβησης, Τσουρουνάκη Αντώνιο για την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Έτος 2001 με 3 νίκες.
Ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας μας Σταύρος Γκίζας Δικηγόρος ενώ επιδίδει εις τον Αρετάκη Μάριο το σχετικό τιμητικό δίπλωμα δια 2 1ας Νίκας εις το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης..   
Ο Αναπληρωτής Κοσμήτορας μας Σταύρος Πολέντας ενώ επιδίδει εις τον Μαρκάκη Νικόλαο το σχετικό τιμητικό δίπλωμα δια 2 1ας Πανελλήνιας Νίκας εις την Τεχνική κολύμβηση το έτος 2001

Σελίδα << 1, 2, 3, 5, >>

Κεντρική Σελίδα (κλικ εδώ)

KCG-Knights Creative Graphics

Copyright © 2002-All rights reserved.