ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01/07/2002 ΕΩΣ 30/06/2003

Εκδηλώσεις 01/07/2002 έως 30/06/2003
Εκδηλώσεις μέχρι 30/06/2002

Σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, >> | Βραβεία | Κεντρική Σελίδα


 

Η Ομάδα των ανακηρυχθέντων υπό του Διεθνούς Ρόταρυ ως PAUL HARRIS FELLOW  κατά τας εργασίας του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ  ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ που έλαβε χώρα από 2 εως 4 ΜΑΙΟΥ του 2003 εις Ρόδον.

Διακρίνονται ο Δ/της μας Σπύρος Μαυράκος καθώς και 4 από τους 7 Κρήτας Ροταριανούς που βραβεύθηκαν ητοι ο τ.β Δ/της Εμμ.Δελάκης ο Πρόεδρος του Ρ.Ο ΡΕΘΥΜΝΟΥ ροτ.ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ο Πρ.του Ρ.Ομ.Ηρ.- ΚΝΩΣΣΟΣ Ροτ. Χατζάκης Ιωάννης και ο Πρ. του Ροτ. Ομ. Ηρακλείου ροτ. Παντελής Κρουσταλάκης.

Στο χαρακτηριστικό αυτό φωτογραφικό στιγμιότυπο διακρίνονται οι 6 από τους 7 Κρητικούς Ροταριανούς που ανακηρύχθηκαν PAUL HARRIS FELLOW κατά την διάρκεια του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ από 2 έως 4 Μαίου του 2003 ητοι οι Ροτ. Δελάκης Εμμ.τ.β Δ/της, ο Πρόεδρος του Ροτ. Ομίλου Κρουσταλάκης Παντελής η Γεν. Γραμματεύς μας Αθανασία Ζωγράφου, ο Πρόεδρος μας Εμμ. Νοδαράκης, το μέλος του Ομίλου μας ροτ. Φουρίκης Δημήτριος και ο Πρόεδρος του Ροτ. Ομίλου Ρεθύμνου Γερογιανάκης Παντελής.

 

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΙΣ  29-5-2003

 

ΟΜΙΛΗΤΗΣ : Ο κ.ΧΡΗΣΤΟΣ  ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

                         ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

          ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ

ΘΕΜΑ:  <<ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ>>.

 

Μια άκρως ενδιαφέρουσα και επίκαιρη Ομιλία από μια καταξιωμένη Πολιτική προσωπικότητα της χώρας μας η οποία διαδραματίζει και θα εξακολουθεί με συνεχώς αυξανόμενων ρυθμό να διαδραματίζει και εις το άμεσo μέλλον πρωτεύοντα και κυρίαρχον ρόλον εις τα Πολιτικά δρώμενα της Ελλάδος και κυρίως της Μεγαλονήσου μας.

 

Εις την φωτογραφίαν διακρίνονται απ΄αριστερά ο β.Δ/της μας Εμμ. Δελάκης,ο  Βουλευτής κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Πρόεδρος μας Εμμ. Νοδαράκης ενώ προσφωνεί τον Βουλευτήν  κ. Μαρκογιαννάκην ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, Η ΓΕΝ. ΜΑΣ ΓΡΑΜ. ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤ. ΟΜΙΛΟΥ ΒΟΥΛΑΣ ΡΟΤ. ΜΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

 

Διακρίνονται από αριστερά ο β.Δ/της μας Εμμ. Δελάκης,ο Πρόεδρος του Ροτ. Ομίλου Βούλας ροτ. Βασίλης Μαρής διακεκριμμένος Δικηγόρος των Αθηνών ,ο κ.Σεραφείμ Καστανάκης Καθηγητής της Ιατρικής του Παν. Αθηνών και Δ/ντης της Ιατρικής υπηρεσίας του Γ.Ν.Ν ΧΑΝΙΩΝ, ο τ. Εισαγγελεύς Εφετών Κρήτης κ. Βασιλάκης Αντώνιος.
Διακρίνονται απ’ αριστερά ο Αντ/δρος μας ροτ. Περικλής Παπανδρέου, ο Αντ/πρύτανις του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ιωακείμ Γρυσπολάκης και το ζεύγος Μέντη εκπρ.του Δ/του του Ναυστάθμου Κρήτης.
Διακρίνονται απ’ αριστερά ο β.Δ/της μας Εμμ. Δελάκης, ο ροτ. Βουλουμπασάκης Ιωάννης , ο Βουλευτής κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο Πρόεδρος μας Μανώλης Νοδαράκης.

Σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, >> | Βραβεία | Κεντρική Σελίδα