ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01/07/2006 ΕΩΣ 30/06/2007

Σύνολο Σελίδές (1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20)

Κεντρική Σελίδα


 

 

2470 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ROTARY

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΙΔΡΥΘΕΙΣ ΤΟ 1969

ROTARY CLUB OF CHANIA FOUNDED 1969

 

Από την βράβευσιν του Δ/του του Νοσοκομείου Χανίων κ. Μάρκου Καραβιτάκη. Το σχετικόν τιμητικόν Δίπλωμα του επέδωσαν από κοινού ο νέος Νομάρχης Χανίων κ. Αρχοντάκης Γρηγόριος και ο β. Δ/ντης των Ροταριανών Κρήτης Κρουσταλάκης Παντελής παρουσία των Υπουργών Κοντογιαννόπουλου Β. και Μαρκογιαννάκη Χρ.. Ο Δ/ντής Μάρκος Καραβιτάκης επιδεικνύει το σχετικόν τιμητικόν Δίπλωμα καθώς και τον Ύμνο της Υγείας προσφορά του ακαδημαϊκού ποιητή και λογοτέχνη κ.Νίκου Μαραγκουδάκη.

Ο Δήμαρχος Χανίων Καθηγητής Ιατρικής κ.Βιρβιδάκης Κυριάκος μόλις επιδώσας το τιμητικόν δίπλωμα εις τον Αναπλ. Καθηγητήν Ω.Ρ.Λ. κ. Παπαδάκη Χαρίτωνα, αναπτύξας συγχρόνως δι ολίγον το ιστορικόν της Ιδρύσεως του Γεν. Νος. Χανίων παρουσία των προέδρων Εμμ. Δελάκη και του Δ/του του Γ.Ν.Χανίων κ. Μάρκου Καραβιτάκη.

Από την βράβευσιν του κ. Αρχοντάκη Γεώργιου Δ/ντού της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Χανίων. Το σχετικόν τιμητικόν δίπλωμα του επέδωσαν από κοινού οι κ.κ.Κελαϊδής Εμμ. Πολιτευτής και Γκίζας Σταύρος εψηφισμένος πρόεδρος παρουσία των τ.β.Δ/ντών Εμμ.Νοδαράκη και και Εμμ.Δελάκη.

Από την βράβευσιν του κ. Γεωργακάκη Γεώργιου Δ/ντού της Β’ Νευρολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Χανίων. Το σχετικόν τιμητικόν δίπλωμα του επέδωσαν από κοινού οι νέοι Αντινομάρχες Χανίων κκ Γύπαρης Κωνστ/νος και Παπαδομαρκάκη-Καραβιτάκη Φωτεινή παρουσία των Προέδρων Νοδαράκη και Δελάκη. Ο βραβευθείς ενώ ευχαριστεί το Ρόταρυ Χανίων δια την τιμή που του εγένετο.

Από την βράβευσιν του Δρ. Μαραγκάκη Ιωάννου Δ/ντού της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων του Γ.Ν.Χανίων. Το σχετικόν τιμητικόν δίπλωμα του επέδωσαν από κοινού ο προαλειφόμενος Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων Ιατρός Παπαδάκης Εμμανουήλ και Καστανάκης Σπύρος τ.πολιτευτής.

Από την βράβευσιν του Δρ. Ιωάννου Τσουκαλά Δ/ντού της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Γ.Ν.Χανίων. Το σχετικόν τιμητικόν δίπλωμα του επέδωσαν ο Γεν.Γραμμ. του Ροτ.Ομίλου Ηρακλείου κ.Αμαργιανιτάκης και ο τ.Πρόεδρος Χαρωνίτης Νώντας παρουσία των Προέδρων Εμμ. Νοδαράκη και Εμμ. Δελάκη.

Σύνολο Σελίδές (1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20)