ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01/07/2006 ΕΩΣ 30/06/2007

Σύνολο Σελίδές (1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20)

Κεντρική Σελίδα


 

 

2470 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ROTARY

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΙΔΡΥΘΕΙΣ ΤΟ 1969

ROTARY CLUB OF CHANIA FOUNDED 1969

 


Φωτογραφικόν Ρεπορτάζ από την Συνεστίασιν της 15/3/07 του Ροταριανού Ομίλου Χανίων κατά την οποίαν εορτάσθηκε η Εθνική μας  Παλλιγενεσία

και εβραβεύθησαν επίσης 45 Αθληταί του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που

έφεραν 1ες Πανελλήνιες Νίκες εις τα αθλήματα της υδατοσφαιρίσεως

και της κολυμβήσης το έτος 2006 μετά των προπονητών τους
 

Κεντρικο τμήμα της Προεδρικής Τραπέζης. Διακρίνονται απ’ αριστερά ο τ.β.Διοικητής Στάθης Βασιλειάδης, ο νυν β.Διοικητής του Ρόταρυ Ελλάδος Μιχαήλ Βαρώτσος και οι βουλευταί Χανίων της Ν.Δ. Μαρκογιαννάκης Χρήστος επίτ.ροτ και Νικηφοράκης Στυλιανός

Δεξιόν τμήμα της Προεδρικής Τραπέζης. Διακρίνονται απ’ αριστερά ο βουλευτής Χανίων κ.Στυλιανός Νικηφοράκης, ο Αντινομάρχης Χανίων κ. Αρχοντάκης Εμμανουήλ μετά της συζύγου του εκπροσωπόντας τον απουσιάζοντα εις Αθήνας Νομάρχην κ. Αρχοντάκην Γρηγόριον, ο Αντινομάρχης Χανίων κ .Γύπαρης Κων/νος, ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ. Ταβουλάρης Παναγιώτης εκπροσωπόντας τον δήμαρχον κ.Βιρβιδάκην Κυριάκον, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Νέας Κυδωνίας κ.κ. Σταματάκης Εμμανουήλ και Παρασκάκης Κων/νος

Διακρίνονται απ’ αριστερά ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Γιαννουσόπουλος Κων/νος, ο τ.Πρόεδρος του Ροτ.Ομίλου Χανίων ροτ. Χριστοφοράκης Γεώργιος μετά της συζύγου του, ο εψηφισμένος πρόεδρος Γκίζας Σταύρος, ο Αντ/δρος Μαρινάκης Σταύρος και ο επίτ.Πρόεδρος Μαργαρίτης Σπύρος.

Ο τ.Διοικητής της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ ενώ εκφωνεί τον Πανηγυρικόν λόγον της ημέρας «25 Μαρτίου 1821 – Ιστορία και Προοπτικές» παρουσία απ’ αριστερά και δεξιά των Εμμ. Νοδαράκη Πρόεδρον του Ροτ. Ομίλου Χανίων και Εμμ. Δελάκη τ.β.Διοικητού.

Ο κ.Νικόλαος Μαραγκουδάκης ακαδημαϊκός-ποιητής και λογοτέχνης ενώ απευθύνει μερικούς δοξαστικούς ρυθμούς δια την μεγάλην επέτειον της 25ης Μαρτίου 1821.

Φωτογραφικόν στιγμιότυπον από την βράβευσιν του ροτ. Ουρουτζόγλου Μελέτιου από τον Ροταριανό Όμιλο Χανίων. Ο τ.Υφυπουργός Δημοσίας Τάξεως και επίτ.Ροταριανός κ.Χρήστος Μαρκογιαννάκης επιδίδει το σχετικόν τιμητικόν δίπλωμα δια όλα όσα ανιδιοτελώς και με μεγάλη αίσθηση καθήκοντος προσέφερεν και προσφέρει εις το σύλλογό μας, συμβάλλων ούτω ουσιαστικώς εις την επίτευξιν των ανθρωπιστικών σκοπών του Ρόταρυ, τόσον εις τοπικόν και πανελλαδικόν επίπεδον όσον και εις Διεθνές τιούτον. Στην φωτογραφία διακρίνονται επίσης ο τ.β. Διοικητής Εμμ.Δελάκης μετά του τ.Διοικητού του Ροταρυ Ελλάδος Μιχ.Βαρώτσου καθώς και ο Πρόεδρος του Ροτ. Ομίλου Εμμ.Νοδαράκης.

Από την βράβευσιν των προπονητών κκ Τσιλιβάκη Κων/νου, Φαρμάκη Εμμανουήλ και Κουβαριτάκη Αλέξανδρου. Τα σχετικά τιμητικά διπλώματα επέδωσεν εις τους βραβευθέντας και τους εκπροσώπους αυτών ο βουλευτής Χανίων κ. Στυλιανός Νικηφοράκης παρουσία του Προέδρου της επιτροπής βραβεύσεων του Ροταριανού Ομίλου Χανίων τ.β.Διοικητής Εμμανουήλ Δελάκης.

Σύνολο Σελίδές (1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20)