ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01/07/2006 ΕΩΣ 30/06/2007

Σύνολο Σελίδές (1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20)

Κεντρική Σελίδα


 

 

2470 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ROTARY

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΙΔΡΥΘΕΙΣ ΤΟ 1969

ROTARY CLUB OF CHANIA FOUNDED 1969

 

Από την βράβευσιν των πανευρωπαϊκών Πρωταθλητών μας Τσακιράκη Θωμά, Μπατάκη Νικόλαου, Φαρμάκη Έλενας, Σολανάκη Αντωνίας και Βρουτάκη Ελευθέριου. Διακρίνονται απ’ αριστερά οι επιδώσαντες τα σχετικά τιμητικά διπλώματα τ.β.Δ/της Βασιλειάδης Ευστάθιος, ο β.Δ/της Κρουσταλάκης Παντελής, ο τ.Διοικητής του Ρόταρυ Ελλάδος Μιχαήλ Βαρώτσος και τ.β.Δ/της Εμμ.Δελάκης μετά τμήματος των βραβευθέντων.

Από την βράβευσιν των κάτωθι νεανίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που έφεραν πρώτες Πανελλήνιες νίκες εις το άθλημα της υδατοσφαιρίσεως ήτοι των Μαρκουλάκη Αντωνία, Καπετανάκη Αμαλία, Γεωργακάκη Ισμήνη, Φαρμάκη Έλενα, Γκέκα Όλγα, Γκισκάκη Κατερίνα, Κουλιεράκη Γεωργία και Σκαλιδάκη Ειρήνη. Διακρίνονται απ’ αριστερα τμήμα των βραβευθέντων μετά των Εμμ.Δελάκη Προέδρου της επιτροπής βραβεύσεων του Ροτ.Ομίλου Χανίων, ο Αντινομάρχης Χανίων κ.Αρχοντάκης Εμμανουήλ, ο εψηφισμένος Πρόεδρος Γκίζας Σταύρος και ο Αντινομάρχης Χανίων κ.Γύπαρης Κων/νος.

Από την βράβευσιν των κάτωθι νεανίδων ήτοι της Πενταράκη Μικαέλα, Μπενιουδάκη Ζαμπία, Μπυράκη Στ, Παλικαράκη Μαρία, Ροσμαράκη Μαρία, Ιορδανίδου Αναστασία και Γρουλάκη Ευσταθία δια την 1ην Πανελλήνια Νίκη εις το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Διακρίνονται απ’ αριστερά ο Αντ/δρος Σταύρος Μαρινάκης, ο επίτ.Πρόεδρος Μαργαρίτης Σπύρος, ο Πρόεδρος της επιτροπής βραβεύσεως Εμμ.Δελάκης μετά τμήματος των βραβευθέντων.

Από την βράβευσιν των Πρωταθλητών μας εις το άθλημα της κολύμβησης Αρυμπίας Γεωργίου 1ης Βαλκανιονίκου και των Μακρυνάκη Μαν, Παντελαντωνάκη Γιάννη, Μυλωνάκη Δημήτρη, Μπούλακα Μανώλη, Στεφανουδάκη Ιζαμπέλα, Μαναρώλη Βασιλική, Σακουάλου Άννα και Γαλανάκη Κυριακή. Διακρίνονται απ’ αριστερά οι επιδώσαντες τα σχετικά τιμητικά διπλώματα, ήτοι ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ.Ταβουλάρης Παναγιώτης, ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Νέας Κυδωνίας κκ. Σταματάκης Εμμ. και Παρασκάκης Κων/νος, ο Πρόεδρος της επιτροπής βραβεύσεων Εμμ.Δελάκης και τμήμα των βραβευθέντων

Από την βράβευσιν των κάτωθι αθλητών που έφεραν 1ην Πανελλήνιαν νίκην το έτος 2006 εις το άθλημα της υδατοσφαιρίσεως ήτοι των Γαλανίδη Κων/νου, Κεραμιανάκη Νικόλαου, Ιορδανίδου Χρήστου, Κουλιεράκη Ν, Χαριτάκη Αντ, Γομπάκη Αντ., Σημανδιράκη Χαραλ. και Μυγιάκη Ιωάννα. Διακρίνονται απ’ αριστερά οι επιδώσαντες τα σχετικά τιμητικά διπλώματα δια λογαριασμόν του Ροταριανού Ομίλου Χανίων κκ. Τζουλάκης Σταύρος Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων, Βιρβιδάκης Σταύρος Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων, η κ. Ανθούλα Φαντάκη-Μανουσάκη Νομαρχιακή Σύμβουλος Χανίων, τμήμα των βραβευθέντων καθώς και ο Πρόεδρος της επιτροπής βραβεύσεως τ.β.Διοικητής Εμμ.Δελάκης.

Από την βράβευσιν των Δασκαλάκη Ιωάννας, Μαραγκουδάκη Φραγκίσκου, Τζεκάκη Ευτύχιου και Ακρωτηριανάκη Ιακώβου. Διακρίνονται απ’ αριστερά ο κ.Πετρόχειλος και οι επιδώσαντες τα σχετικά τιμητικά διπλώματα, ο Αντιστράτηγος ε.α. κ.Γιαννουσόπουλος Κων/νος, ο τ.Πρόεδρος Χριστοφοράκης Γεώργιος, ο Πρόεδρος των Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων Ουρουτζόγλου Μελέτιος, ο Πρόεδρος της επιτροπής βραβεύσεων τ.β.Διοικητής Εμμ.Δελάκης  μετά τμήματος των βραβευθέντων.

Σύνολο Σελίδές (1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20)