ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01/07/2006 ΕΩΣ 30/06/2007

Σύνολο Σελίδές (1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20)

Κεντρική Σελίδα


 

 

2470 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ROTARY

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΙΔΡΥΘΕΙΣ ΤΟ 1969

ROTARY CLUB OF CHANIA FOUNDED 1969

 


Φωτογραφικό Ρεπορτάζ από την Συνεστίασιν της 15/3/07 όπου βραβεύθηκαν ο Γυμναστικός Σύλλογος «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τις Παγκόσμιες μέχρι 6η νίκη, Πανευρωπαϊκές και Βαλκανικές μέχρι 3η νίκη και 1ες Πανελλήνιες Νίκες.

 

Ο κ.Νικόλαος Μαραγκουδάκης ενώ απευθύνει ένα ποιητικό χαιρετισμό εις του βραβευομένους Αθλητάς παρουσία του τ.β.Διοικητού Εμμ.Δελάκη. Εν συνεχεία ανεκρούσθη ο Παγκόσμιος Ύμνος των Αθλητών μας, που συνέθεσε ο κ.Ν.Μαραγκουδάκης και μελωποίησεν ο μεγάλος μας Μουσουργός Μίκης Θεοδωράκης, ορθίων απάντων των 220 και πλέον παρευρισκομένων που προκάλεσεν ρίγη συγκινήσεως εις όλους και που πιστεύομεν ότι αποτελεί την ωραιοτέραν δικαίωσίν τους.

Παγκόσμιο προσκλητήριο στους λαμπαδηδρόμους της ιερής φλόγας του Ολυμπιακού φωτός

Μελοποιημένο από τον μεγάλο μουσουργό Μίκη Θεοδωράκη και βραβευμένο με το χρυσό μετάλλιο της Διεθνούς Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών

Ι

Το φως που απ’ την ολύμπια φλόγα πήρες,

Πυρσός στα χέρια σου ας γενεί

Κι οθε διαβαίνεις, σκόρπα θείους σπινθήρες

Κι άναβε πυρκαγιά τρανή

 

Μεσ’ στις σπηλιές που οργιάζει το σκοτάδι.

Κάψε ότι γέννημα κακού,

Ν’ ανθίσει μεσ’ από τη στάχτη του Άδη

Ο φοίνικας του Ωραίου και του Καλού!

 

ΙΙ

Έλα να’ ανάψουμε πυρσούς στην οικουμένη

Να φύγουν οι ίσκιοι απ’ τις ψυχές οι σκοτεινοί

 

Έλα να υψώσουμε τη Γη φωτολουσμένη,

Ώσπου να αγγίσουν τις κορφές της οι ουρανοί.

 

Εχθρούς ας μη θωρούμε πια στον κόσμο τούτο

Ας ξεριζώσουμε του μίσους τα πλοκάμια

Που μας ρουφούν του τίμιου ιδρώτα μας τον πλούτο

Κι έλα να φράξουμε τα αιμάτινα ποτάμια.

 

Ετούτ’ η πλάση, αδέρφια, πλέρια μας ανήκει

Φτάνει να σφίξουν οι λαοί γερά τα χέρια

Και της ειρήνης θα κερδίσουμε τη νίκη

Μ’ άσπρα γεμίζοντας τον κόσμο περιστέρια!...

ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Φιλόλογος, συγγραφέας

Ακαδημαϊκός με χρυσό μετάλλιο

Από την βράβευσιν των Παγκοσμίων Πρωταθλητών μας κκ Τσουρουνάκη Ιωάννου (2η νίκη, Αργυρό μετάλλιο) και Τσουρουνάκη Αντωνίου (3η νίκη, Χάλκινο μετάλλιο) εις την τεχνικήν κολύμβησιν. Τα σχετικά Διπλώματα παρέλαβεν ο θείος των αθλητών κ. Ζαχαρίας Σταματάκης από τους κκ. Τάκην Δαλιάνη Διοικητή της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ και του Βουλευτή Χανίων και τ.Υφυπουργού κ.Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Από την βράβευσιν του Πρωταθλητού μας κ. Μπάζου Δημητρίου (3η νίκη, Χάλκινο μετάλλιο) στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης. Το σχετικόν τιμητικόν Δίπλωμα επιδίδει ο Aντινομάρχης Χανίων εκπροσωπών τον Νομάρχην Γρηγόριον Αρχοντάκη εις τον εκπρόσωπον του Αθλητού μας που την χρονική αυτήν στιγμήν υπηρετεί την θητείαν του εις τας ενόπλους Δυνάμεις εκτός Κρήτης

Απο την βράβευσιν της δίδος Κοκαλιάρη Ευαγγελίας για την 5η Παγκόσμια νίκη στη συγχρονισμένη κολύμβηση. Το σχετικόν τιμητικόν Δίπλωμα επιδίδει ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ.Αγγελάκης Εμμ., εκπροσωπών τον Δήμαρχο Χανίων κ. Βιρβιδάκην Κυριάκου, εις τον εκπρόσωπον της αθλήτριας.

Από την βράβευσιν των Ευρωπαϊκών πρωταθλητών μας Κουρουπάκη Σταύρο (1η νίκη στο άλμα επί κοντώ), Κουλιζάκη Ιωάννου (3η νίκη στο άλμα επί κοντώ), Πεδάκης Στυλιανής Ηρώ (1η νίκη στο άλμα επί κοντώ) στους Βαλκανικούς Αγώνες και Μιχαλέλη Δημητρίου. Αναμνηστική Φωτογραφία από τους επιδίδοντας τα σχετικά τιμητικά Διπλώματα εκπροσώπους των αρχών μας ήτοι του τ.Υφυπουργού κ.Χρήστου Μαρκογιαννάκη, του Αντινομάρχη Χανίων κ.Γύπαρη, του Αντιδημάρχου κ.Αγγελάκη Εμμ. και του Δ/του της 2470 Περιφερείας του Διεθνούς Ρόταρυ Τάκη Δαλιάνη εις τους εκπροσώπους των αθλητών μας. Την σχετικήν εισήγησιν έκανε ο τ.β.Διοικητής Εμμ. Δελάκης

Από την βράβευσιν των προπονητών των αθλητών που επέτυχαν τις Παγκόσμιες, Πανευρωπαϊκές Βαλκανικές και Πανελλήνιες νίκες κκ. Αγγελάκη Μανώλη, Γεωργαρούλης Καλλλιόπης, Καλαμαρίδη Ηλία, Μπιλιάνας Γεώργεβα και Μόρτογλου Αθηνάς με τους επιδώσαντας τα σχετικά τιμητικά Διπλώματα Κρουσταλάκη Παντελή β.Διοικητή των Ροταριανών Ομίλων της Κρήτης, της Προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου-Κάντια κ. Πατεριανάκης Πόπης, του εψηφισμένου Προέδρου του Ροτ.Ομ. Ηρακλείου ροτ. Αμαργιανιτάκη Ιωάννου και των Εμμ.Νοδαράκη, Εμμ.Δελάκη τ.β.Διοικητών, Μαργαρίτη Σπύρου και Αθανασίας Ζωγράφου Αντιπροέδρων και Γκίζα Σταύρου εψηφισμένου Προέδρου.

Αναμνηστική Φωτογραφία από την βράβευσιν των Αθλητριών μας εις το άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης που έφεραν 1ες Πανελλήνιες νίκες το έτος 2006. Το σχετικά τιμητικά Διπλώματα απένειμαν οι Αντινομάρχης κ. Καραβιτάκη-Παπαμαρκάκη Φωτεινή, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων κ.Παπαδάκης Εμμανουήλ, ο Επίτ. Πρόεδρος του Ροτ. Ομίλου Χανίων ροτ. Μαργαρίτης Σπύρος και ο Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου Χανίων κ. Καραβιτάκης Μάρκος τ.Πρόεδρος του ρόταρυ. Οι βραβευθείσες αθλήτριες είναι οι Λαζαρίδου Βαρβάρα, Φιλιππάκη Ιωάννα, Πούλακα Πελαγία, Παπαδάκη αργυρή, Καλογεροπούλου Στέλλα, Νικολουδάκη Μαρία, Βλαμάκη Κυριακή και Νταουντάκη Έλλη.

Από την βράβευσιν των Αθλητών μας εις το άθλημα της Τεχνικής κολύμβησης που έφεραν πρώτες Πανελλήνιες νίκες το έτος 2006. Τα σχετικά τιμητικά Διπλώματα απένειμαν (διακρινομένοι στο βάθος) οι  Αντινομάρχης Χανίων κ.Γύπαρης Κων/νος εκπροσωπόν τον Νομάρχην Χανίων Γρηγόριον Αρχοντάκην, ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ.Αγγελάκης Εμμανουήλ εκπροσωπόν τον Δήμαρχον κ.Κυριάκον Βιρβιδάκη επίτ. Ροταριανό και οι Εμμ.Δελάκης τ.β.Διοικητής, Γκίζας Σταύρος εψηφισμένος Πρόεδρος  του Ροτ.Ομ.Χανίων και η Γεν.Γρ.Αθανασία Ζωγράφου. Οι βραυθέντες αθληταί είναι οι Μπουλταδάκης Εμμ, Χουλάκης Μιχ, Ξηρουχάκης Μενέλαος, Γαυγιωτάκης Σταύρος, Μαλαμαδάκης Στράτος, Δασκαλάκης Δημόκριτος, Μέλας Στέλιος, Λεδάκης Δημ, Βερναδάκης Γεώργιος, Χαιρετάκης Βασίλειος, Κούμης Ιάκωβος, Ψαρουδάκης Ευστράτιος, Τριανταφυλλάκης Νίκος και Αυγερός Μάριος

Από την βράβευσιν των Αθλητών μας εις το άθλημα του Κανόε-Καγιάκ που έφεραν πρώτες Πανελλήνιες νίκες το έτος 2006. Τα σχετικά τιμητικά Διπλώματα απένειμαν εκ περιτροπής οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χανίων Τζουλάκης Σταύρος, Μπασιά Αμαλία, Μανωλακάκης Ευτύχιος και οι Αξιωματικοί Γιαννουσόπουλος Κων/νος Αντιστράτηγος ε.α., Βασίλειος Καλαϊτζής-Μουντάκης Υποστράτηγος ε.α. και Ουρουτζόγλου Μελέτιος. Οι Βραβευθέντες αθλητές είναι οι Καραγιαννίδης Δημ, Αρχοντάκης Τάσος, Μπυράκη Μαρία και Μπυράκη Μαρία (εξαδέλφες), Αρτεμάκη Ελένη, Κοκάκη Αθηνά, Σισκάκη Μαριέλτα, Μπυράκη Ευανθία, Μπυράκη Ασπασία, Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος, Παπαμιχελάκης Στέλιος, Μπομπολάκης Νίκος, Βιάννας Τάσος, Σεντούκα Κυριακή, Αυγουλά Αργυρώ, Βερναδάτου Σοφία, Αλιφιέρη Ελένη, Αμπελικάκη Ειρήνη, Σαράντου Κων/να, Βεργανελάκη Ευσταθία και Δημητρουλάκη Ζωή.

Από την βράβευσιν των Αθλητών και Αθλητριών του Γυμν.Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τα σχετικά τιμητικά Διπλώματα απένειμαν οι εκ περιτροπής οι τ.β. Διοικητής Στάθης Βασιλειάδης, ο τ.Αντιπρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ.Χριστοδούλου, ο κ.Σκαράκης Ιωάννης Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Χανίων και οι ε.α. Αξιωματικοί Μαθιουδάκης Δημήτριος και Τριπολιτάκης Ελευθέριος. Τα σχετικά τιμητικά Διπλώματα παρέλαβαν δια λογαριασμόν τους οι Πελεκανάκης Γεώργιος έφορος Τεχνικής Κολύμβησης και η προπονήτρια κ.Μόρτογλου Αθηνά. Διακρίνεται και η βραβευθείσα Αθλήτρια Τσαγκαράκη Άννα διότι προκειμένου να διασώσει κινδυνεύουσα συναθλήτριά της από βέβαιον πνιγμόν εγκατέλειψεν τον Αγώνα και την κράτησε στην επιφάνεια του νερού μέχρι να έλθει η Ναυαγοσωστική Ομάδα. Δια της πράξεώς της αυτής ανέδειξεν τα Πανανθρώπινα αισθήματα της Αγάπης προς τον κινδυνεύοντα συνάνθρωπόν της θέσαντα αυτά υπέρανω του ατομικού της συμφέροντος.

Σύνολο Σελίδές (1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20)