ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01/07/2006 ΕΩΣ 30/06/2007

Σύνολο Σελίδές (1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20)

Κεντρική Σελίδα


 

 

2470 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ROTARY

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΙΔΡΥΘΕΙΣ ΤΟ 1969

ROTARY CLUB OF CHANIA FOUNDED 1969

 


Φωτογραφικόν Ρεπορτάζ από την Συνεστίασιν της 25/1/07 προς τιμήν του Δ/του της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ ροτ. Τάκη Δαλιάνη, του κόψιμου της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και της βράβευσης του Θεραπευτηρίου Χρονικών Παθήσεων Χανίων, του Δ/του του και του προσωπικού του.
 

Διακρίνονται απ’ αριστερά ο τ. Πρόεδρος του Ρ.Ο.Χ. ροτ. Χριστοφοράκης Γεώργιος μετά της συζύγου του, ο Δ/ντης του Θ.Χ.Π. Χανίων κ.Στυλιανός Καλαϊτζάκης(ο εις εκ των τιμωμένων) , ο Αντ/δρος του Ροτ.Ομ.Χανίων Μαρινάκης Σταύρος, ο επίτ. Πρόεδρος του Ρ.Ο.Χ. ροτ. Μαργαρίτης Σπύρος, ο εψηφ. Πρόεδρος του Ρ.Ο.Χ. ροτ.Σταύρος Γκίζας και η Γεν. Γραμ. Αθανασία Ζωγράφου, ο τ. β. Δ/της Στάθης Βασιλειάδης, η Πρόεδρος του Ρ.Ο. Ηρακλειο-Κάντια ροτ. Πόπη Πατεριανάκη και ο Πρόεδρος των Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του Ρ.Ο.Χανίων ροτ. Ουρουτζόγλου Μελέτιος.

Ο β.Δ/της Κρουσταλάκης Παντελής, ο Δ/της της 2470 περ. Διεθνούς Ρόταρυ Τάκης Δαλιάνης, ο Πρόεδρος Εμμ Νοδαράκης, ο τ. Υφυπουργός Δημόσιας Τάξεως κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης Βουλευτής Χανίων επίτ. Ροταριανός, ο τ.β.Δ/της Εμμ. Δελάκης, ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ κ.Νικηφοράκης Στυλιανός, ο Αντινομάρχης Χανίων κ. Γύπαρης Κων/νος εκπροσωπών τον Νομάρχην Χανίων κ. Αρχοντάκην Γρηγόριον που απουσιάζει εις Κοπεγχάγην, ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ.Αγγελάκης Εμμανουήλ εκπροσωπών τον Δήμαρχον Χάνιων και επιτ. ροτ. κ.Βιρβιδάκην Κυριάκον, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων κ.Παπαδάκης Εμμανουήλ και η Αντινομάρχης Χανίων κ. Φωτεινή Καραβιτάκη-Παπαμαρκάκη.

Απ’ αριστερά διακρίνονται ο Δ/της του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων κ.Μάρκος Καραβιτάκης, ο τ.Αντιδήμαρχος Δήμου Ελ.βενιζέλου κ.Καλυκάκης Ευστράτιος, οι ε.α. Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί Γιαννουσόπουλος Κων/νος Αντιστράτηγος, Μαθιουδάκης Δημήτριος και Τριπολιτάκης Ελευθέριος Ταξίαρχοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χανίων κκ Τζουλάκης Σταύρος τ. Έφορος Χανίων και Μανωλακάκης Ευτύχιος επιχειρηματίας, ο τ.Αντιπρύτανης του Πολ. Κρήτης κ.Χριστοδούλου και ο ιατρός κ. Σκαράκης Ιωάννης Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Χανίων

Χαρακτηριστικόν στιγμιότυπον από την βράβευσιν του Θεραπευτηρίου Χρονικών Παθήσεων Χανίων την στιγμήν που ο Δ/της της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ροταρυ ροτ. Τάκης Δαλιάνης επιδιδει το σχετικόν τιμητικόν Δίπλωμα εκ μέρους του Ροτ. Ομ. Χανίων εις τον Δ/ντην του Ιδρύματος κ. Στυλιανό Καλαϊτζάκην

Χαρακτηριστικόν στιγμιότυπον από την βράβευσιν του Δ/ντού του Θεραπευτηρίου Χρονικών Παθήσεων Χανίων κ.Στυλιανού Καλαϊτζάκη δια την εν γένει αξιόλογον προσφοράν του εκ μέρους του Ροταριανού Ομ. Χανίων. Το σχετικόν τιμητικόν Δίπλωμα επιδίδει ο τ. Υφυπουργός Δημόσιας Τάξεως και Βουλευτής Χανίων κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης επίτ. Ροταριανός. Διακρίνεται εις το βήμα τ.β.Διοικητής Εμμ.Δελάκης και ο Πρόεδρος Εμμ.Νοδαράκης.

Σύνολο Σελίδές (1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20)