ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01/07/2010 ΕΩΣ 30/06/2011

Σύνολο Σελίδες (1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16)

Βραβεία | Κεντρική Σελίδα


 

 

2470 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ROTARY

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΙΔΡΥΘΕΙΣ ΤΟ 1969

ROTARY CLUB OF CHANIA FOUNDED 1969

 

Φωτογραφικό και λοιπό ρεπορτάζ από την Πανηγυρικήν συνεστίασιν του ροτ/νού Ομίλου Χανίων της 2-6-11 η οποία περιελάμβανε ομιλίαν του ροτ/νού Μπατσαρισάκη Παναγιώτου περί της οικοκνομικής κρίσεως και προβολήν δύο ντοκιμαντέρ δια το πώς πρέπει να προσαρμοσθεί η οικογένεια εις τας ανάγκας ενός ασθενούς με Αλζχάϊμερ με 5΄ εισαγωγή από την κ. Μαρία Τζανακάκη – Μελίσσαρη Διευθύντρια της Ψυχιατρικής κλινικής του Γεν. Νοσοκομείου Χανίων και περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης.
Κεντρικό τμήμα της Προεδρικής τραπέζης.

Διακρίνονται απ’αριστερά ο επίτιμος Πρόεδρος μας Μαρινάκης Σταύρος, ο ροτ/νός Πατεράκης Σταύρος τ. Πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης, ο Δ/της της V Μεραρχίας Κρητών Ταξίαρχος Στρατιδάκης Γεώργιος, ο Γεν. Γραμμ. μας Εμμ. Νοδαράκης, οι ομιληταί κκ.Τζανακάκη – Μελίσσαρη Μαρία Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης και Μπατσαρισάκης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος μας Εμμ. Δελάκης, ο Βουλευτής Χανίων και επίτιμος ροτ/νός Μαρκογιαννάκης Χρήστος, ο Αντ/δρος του Περιφ/κού Συμβουλίου Κρήτης ιατρός κ. Παπαδάκης Εμμ., ο κ.Σεραφείμ Καστανάκης Καθηγητής της Ιατρικής, ο κ.Κονταξάκης Γεώργιος Περιφ/κός Σύμβουλος Κρήτης.
Δεξιό τμήμα της Προεδρικής τραπέζης

Διακρίνονται απ’ αριστερά ο Πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Χανίων κ. Μανιουδάκης Αθανάσιος, οι ε.α. Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Στρατού Σπυρόπουλος Θεόδωρος, Τριπολιτάκης Ελευθέριος, Μαθιουδάκης Δημήτριος και Κεκάκης Ματθαίος, ο Αντιπρόεδρος μας Βαθιωτάκης Γεώργιος και ο β. Διοικητής των ροτ/νών Κρήτης 2011-12 Γκίζας Σταύρος.
Αριστερό τμήμα της Προεδρικής Τραπέζης.

Διακρίνονται απ’ αριστερά ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Φώσκολος Αντώνιος, ο τ. Αντινομάρχης Χανίων μετά της συζύγου του κ. Σπανουδάκης Εμμ. τ. Πρόεδρος του Δ.Σ του ΟΑΔΥΚ (Οργανισμός Ανάπτυξις Δυτικής Κρήτης), η Προϊσταμένη του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης κ. Ζαχαρένια Σημανδηράκη και ο τ. Έφορος Χανίων και Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων κ. Τζουλάκη Σταύρος.
Ο ροτ/νός Μπατσαρισάκης Παναγιώτης Οικονομικός Επιχειρηματικός Σύμβουλος τ. Δ/ντής Τραπέζης ενώ αναπτύσει την εξαιρετικής σπουδαιότητος ομιλίαν του περί της οικονομικής κρίσεως και των προτάσεων του δια την έξοδον απ’ αυτήν μετά 5΄προβολής ντοκιμαντέρ με θέμα «Οδηπορικό από την Αργεντινήν που έζησε τα δεινά της πτώχευσης»
Η κ. Μαρία Τζανακάκη – Μελίσσαρη ιατρός Νευρολόγος – Ψυχίατρος και Διευθύντρια της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων καθώς και Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης ενώ εισηγήται το θέμα «πως μπορεί να προσαρμοσθεί η οικογένεια εις τας ανάγκας ενός ασθενούς με Αλζχάϊμερ» μετά προβολής 2 ντοκιματέρ 15΄συνολικής διαρκείας.
Από την εισδοχήν εις τον όμιλον μας του νέου ροτ/νού Κοκκινάκη Εμμανουήλ επιχειρηματία την στιγμήν που ο Πρόεδρος μας Εμμ. Δελάκης του τοποθετεί το σήμα του Ρόταρυ εις την κομβιοδόχην του ως ανάδοχος του .
Τμήματα της κατάμεστης αιθούσης εις τα οποία διακρίνονται ο επίτιμος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ. Αρετάκης Ιωάννης ο κ. Δροσερός Νικόλαος αντιπρόεδρος της Γενικής Συνομ/δίας Αυτοκιν/των Ελλάδος, ο κ.Καλιτεράκης Δικηγόρος μετά των συζύγων των, η κ. Χρυσούλα Μαραθάκη σύζυγος του αειμνήστου ροτ/νού Μαραθάκη Δημητρίου, η κ. Ελπίδα Θεοδωράκη, ο τ. Αντινομάρχης Χανίων κ. Μανώλης Φραγκάκης, η σύζυγος του Προέδρου μας Αικατερίνη Δελάκη, οι ροτ. Ξενάκη- Βόλακα Στέλλα, Μπατάκη Δήμητρα, Ασημομύτη Στυλιανή, ο ροτ. Κοκκινάκης Εμμ. και οι σύζυγοι των ροτ. Μαρινάκη Σταύρου Μαρία, Γκίζα Σταύρου Ρένα, οι ροτ. Μυριδάκης Δημήτριος, Σεληνιωτάκης Δημήτριος, Σταματάκης Ζαχαρίας, Σταματάκη-Σκαμάγκα Μαρία, οι Πρόεδροι των ροτ. ομίλων Ηρακλείου και Ηρακλείου Candia ροτ.Gian Andrea Paolo Garancini και Γιαβρίδης Ιωάννης και ο ροτ. Βουλουμπασάκης Ιωάννης.
Πρίν λίγες μέρες οι ροτ/νοί των Χανίων μαζί με τους απανταχού Έλληνες απέτισαν φόρον τιμής στον τελευταίο πρόμαχο του Βυζαντίου τον θρυλλικό Μαρμαρωμένο Βασιλιά Κων/νο Παλαιολόγο, στη μνήμη του οποίου καθώς και στην Δόξα του Βυζαντίου που υπήρξε ο κυματοθραύστης της ΕΥΡΩΠΗΣ κατά των βαρβαρικών επιδρομών αλλά και ο πολιτιστικός ΦΑΡΟΣ που άνοιξε το δρόμο της Πνευματικής Αναγέννησης, ο πολυβραβευμένος Ακαδημαϊκός–Ποιητής και Λογοτέχνης κ. Νικόλαος Μαραγκουδάκης αναφέρθηκε με μερικούς δοξαστικούς ύμνους του.

Σύνολο Σελίδες (1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16)