ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01/07/2011 ΕΩΣ 30/06/201
2

Σύνολο Σελίδες (1)

Βραβεία | Κεντρική Σελίδα


 

 

2470 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ROTARY

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΙΔΡΥΘΕΙΣ ΤΟ 1969

ROTARY CLUB OF CHANIA FOUNDED 1969

 

Φωτογραφικό και λοιπό ρεπορτάζ από την πανηγυρικήν συνεστίασιν της 7/7/2011 του ροτ/νού Ομίλου Χανίων η οποία περελάμβανε:

1. Την εγκατάστασιν δια 27η φορά (διακεκκομμένη) του επανεκλεγέντος Προέδρου Εμμ. Δελάκη.
2. Την παραλαβή – Παράδοσιν της Ροταριανής Διοικήσεως Κρήτης από τον αποχωρούντα Νώντα Χαρωνίτη εις τον αναλαμβάνοντα Σταύρο Γκίζα.
3. Την βράβευσιν του Αντιπροέδρου μας Βαθιωτάκη Γεωργίου υπό του Δ.Ρ .
4. Την ομιλίαν του Ιατρού Παπαδακάκη Μιχαήλ Νευροχειρουργού Διευθυντού του Νευροχειρουργικού τμήματος της Γενικής Κλινικής Γαβριλάκη Με θέμα: « ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗΣ ΣΤΗΛΗΣ - Πρόληψη και αντιμετώπισης ».

Οι ροταριανοί της Κρήτης τίμησαν με την παρουσίαν τους τόσον τον Πρόεδρον μας δια την επανεγκατάστασιν αυτού όσον και τους δύο β. Διοικητάς παραδίδοντα και παραλαμβάνοντα. Μετείχαν και οι 5 ροταροανοί όμιλοι της Κρήτης από το Ρέθυμνο 5μελής αντιπροσωπεία, από τον ροτ/νό όμιλο Ηρακλείου 8μελή, από το Ηράκλειο Candia 2μελή, και από τον ροτ. όμιλο Ηράκλειο ‘‘Ν.Καζαντζάκης ’’ 6μελή. Από τα Χανιά το σύνολον πλήν 6 ( 3 ασθενείς εξών 2 στο Νοσοκομείο Χανίων και τριών ευρισκομμένων σε διακοπές ) .
Κεντρικό τμήμα της Προεδρικής τραπέζης

Διακρίνονται απ’ αριστερά η τ.Αντινομάρχης Χανίων κ.Παπαμαρκάκη Φωτεινή, ο τ.Δ/τής του Γεν.Νοσ.Χανίων κ.Μάρκος Καραβιτάκης, ο Αντ/δρος μας Βαθιωτάκης Γεώργιος, ο β.Δ/της Κρήτης Σταύρος Γκίζας αναλαμβάνων και Χαρωνίτης Νώντας παραδίδων, το ζεύγος Στρατιδάκη Γεωργίου Διοικητού της V Mεραρχίας Κρητών, ο Γεν. Γραμμ. Εμμ. Νοδαράκης, ο ομιλητής Νευροχειρούργος Παπαδακάκης Μιχαήλ, ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ.Φίλης Ιωάννης, Ο Πρόεδρος μας Εμμ.Δελάκης, ο τ.Βουλευτής Χανίων κ. Νικηφοράκης Στυλιανός επίτ.ροταριανός, οι Πολιτευταί Χανίων κκ. Κελαϊδής Εμμ. πτέραρχος ε.α. και Ναναδάκη-Παπαδερού Αρχόντισσα.
Δεξιό τμήμα της Προεδρικής τραπέζης

Απο αριστερά διακρίνονται o Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Χανίων κ. Μανιουδάκης Αθανάσιος, ο τ.Πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης ροτ. Πατεράκης Σταύρος, ο Υπ/της του Π.Β.Κρήτης Σμήναρχος Κονταράκης Ιωάννης, ο κ.Μανωλακάκης Ευτύχιος τ. Δημ.Σύμβουλος Χανίων και ο Αντι/δρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Χανίων κ.Σταματάκης Γεώργιος.
Αριστερό τμήμα της Προεδρικής Τραπέζης

Διακρίνονται απ’ αριστερά ο κ. Κονταξάκης Γεώργιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης, ο τ. Αντιδήμαρχος Χανίων και επίτιμος ροτ. Άρης Παπαδογιάννης, η κ. Αμαλία Μπασιά Δ/τρια του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Κρήτης, ο κ. Τζουλάκης Σταύρος τ. έφορος Χανίων και τ. Δημοτικός Σύμβουλος και η κ. Ζαχαρένια Σημανδηράκη Προϊσταμένη του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης.
ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΜΜ. ΔΕΛΑΚΗ 7-7-2011 ΠΡΟΣ ΤΟΝ τ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΝ ΧΑΝΙΩΝ Κ.ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΟ & ΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ.

Κύριε Ταξίαρχε,
Κύριε Πρύτανη
Κύριοι Αντιδήμαρχοι,
Ροταριανοί β. Διοικηταί Κρήτης νύν και τέως ,
Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και γενικώς Άρχοντες και Αρχόμενοι
Αγαπητοί Πρόεδροι και τ. Πρόεδροι των Ροτ/νών Ομίλων
Φίλοι Ροτ/νοί συνάδελφοι, Εκλεκτοί μας προσκεκλημένοι.

Σας ευχαριστώ θερμά και από τα βάθη της καρδιάς μου δια την σημερινήν σας παρουσίαν εις τον Όμιλόν μας επ’ ευκαιρία της επανεγκαταστάσεως μου εις την Προεδρίαν του Ροτ/νού Ομίλου Χανίων . Δεν βρίσκω δε τα κατάλληλα λόγια δια να σας εκφράσω τα πολυποίκιλα συναισθήματα μου εκ της παρουσίας σας.
Ένα μόνο σας υπογραμμίζω ότι Είμαι όλως ιδιαιτέρως συγκινημένος που δια 27η φοράν με αξίωσε ο Θεός ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός να αναλαμβάνω Πρόεδρος του Ροτ/νού Ομίλου Χανίων . Χάρις εις την καθολικήν Αγάπην και εκτίμησιν του συνόλου των ροταριανών των Χανίων. Αισθάνομαι βαθύτατα υποχρεωμένος απέναντί σας φίλτατοι ροτ/νοί συνάδελφοι και να είστε απολύτως βέβαιοι ότι θα εξακολουθήσω να εργάζομαι δια το Ρόταρυ όσο μου το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου . Κάθε χρόνο βέβαια προστίθεται και αυξάνεται η βαριά κληρονομιά των προηγουμένων δραστηριοτήτων του Ομίλου μας εις τους ώμους μου δυστυχώς όμως και αναποφεύκτως και ο πανδαμάτωρ χρόνος.
Σας δηλώνω όμως ότι θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ εις τις προσδοκίες σας και τα οράματά σας δια να καταστήσουμε το Ρόταρυ στα Χανιά και στην Κρήτη ολόκληρη ένα σωματείο αξιοσέβαστο και αναγνωρίσιμο από την κοινωνία μας .
Αρκεί να με βοηθήσετε όλοι σας. Σας πληροφορώ δε ότι σε σχετική Δημοσκόπηση που έκανε πέρισυ η Διοίκησης του Ρόταρυ Πανελλαδικά η αναγνωρησιμότης του Ρόταρυ ανέρχεται εις το 25% Εις τα Χανιά μας όμως ευρίσκεται εις το 75% και αυτό βεβαίως οφείλεται σε πολλούς παράγοντες οι κυριότεροι των οποίων είναι η παρουσία διαπρεπών ομιλητών κύρους , οι βραβεύσεις μας σε κάθε αξιόλογο άτομο ή φορέα, η προβολή από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως και η δράσις μας με τα ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ άλλοτε εις την περιοχήν της Αγίας Πελαγίας και άλλοτε εις την πρώην Αμερικάνικη βάσιν στις Γούρνες στον θαλασσόκοσμο (μέχρι στιγμής δια 4 χρόνια και πάμε για 5ο την 1η και 2η του μηνός Οκτωβρίου 2011) όπου κάθε φορά συγκεντρώνονται περί τους 800 αθλητάς και συνδράμουν , το Λιμενικόν, η Τροχαία, τα Αθλητικά σωματεία, οι Σαμαρείτες και πλήθος κόσμου. Εδώ βέβαια 2 κυρίως πρόσωπα εργάζονται επί δίμηνον περίπου από πλευράς Ρόταρυ δια να φέρουν σε πέρας αυτήν την τεράστια οργανωτική προσπάθεια και αυτοί είναι οι ροταριανοί Τυλλιανάκη Δήμητρα και ο επίτιμος ροτ. του Ομίλου μας Αμαργιαννιτάκης Ιωάννης .

Δεν θα ήθελα να σας κουράσω μακρηγορώντας λόγω του βεβαρυμμένου του προγράμματος αλλά να σας ευχαριστήσω δια μίαν ακόμη φορά από τα βάθη της καρδιάς μου δια τους Αγώνας που εδώ και 43 ολόκληρα χρόνια από του 1968 δίδω δια το Ρόταρυ .

Υπάρχουν πάρα πολλοί συνεργάτες μου που έχουν φύγει από την ζωήν, όμως ευρέθησαν άμεσα άλλοι και τους αντικατέστησα. Είμαι ευτυχής που έχω συνεργάτες Δραστήριους, Δημιουργικούς που πρωτοστατούν σε κάθε μας δράσι και αυτοί είναι το σύνολον του Δ.Σ και τους καλώ να έλθουν στο πάνελ μαζί με την σύζυγό μου Αικατερίνη και τους επίτιμους ροτ/νούς από το Ηράκλειο συμπαραστάτες μας σε κάθε μας εκδήλωση Νοδαράκη, Φαντάκη, Τσιχλάκη, Κρασουδάκη, Πελεκανάκη, Βαθιωτάκη, Κουρούπη, Κρουσταλάκη, Βασιλειάδη, Τυλλιανάκη, Αμαργιαννιτάκη, δια μίαν αναμνηστική φωτογραφίαν, καθώς και τους 2 β. Διοικητάς απερχόμενον και παραλαμβάνοντα Χαρωνίτη Νώντα και Γκίζα Σταύρο καθώς και τους Προέδρους των παρισταμμένων ομίλων της Κρήτης, καθώς και τον Πρύτανιν του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Φίλην Ιωάννην και Διοικητήν της V Μεραρχίας Κρήτης Ταξίαρχον κ.Στρατιδάκην Γεώργιο.

Μην ξεχνάτε φίλοι ροτ/νοί συνάδελφοι ότι είμεθα μία οικογένεια που σκοπόν μας έχομεν να υπηρετούμε την Αγάπην προς τον συνάνθρωπο. Προσπαθούμε και το κατορθώνουμε.
Και τελειώνοντας σας αφιερώνω το κάτωθι έμετρο στιχούργημα μου:


Καλοσωρίζω, ευχαριστώ, μούλη την δύναμή μου
τα λόγια που θ’ ακούσετε, βγαίνουν από την ψυχήν μου.
Στο Ρόταρυ, είκοσι επτά χρόνια στην Προεδρία
χαράξατε, στην ζήση μου, ποια θα’ναι η πορεία.

Σαραντατρία χρόνια πριν, είμουνα Στρατιώτης και τάκτικα στο Ρόταρυ, μέσ’ στο ανθό της Νιότης.

Εγέρασα, και υπηρετώ, καθήκοντα και αξίες με πίστη και με σεβασμό, και με πολλές θυσίες.

Γιατί είχα κάνει τάξιμο, μέχρι να βγή η ψυχή μου Ροταριανός, να κατεβεί, στον Άδη, το κορμί μου.

Κυρίες και Κύριοι, φίλοι ροταριανοί συνάδελφοι

Αφού σας ευχαριστήσω δια μίαν ακόμη φορά δια την τόσο τιμητικήν παρουσίαν σας εις την σημερινήν συνεστίασιν μας παραχωρώ το βήμα εις τον κ. Νικόλαον Μαραγκουδάκη Ακαδημαϊκόν – Ποιητήν -Λογοτέχνην και εκλεκτόν φίλον τόσον εμού προσωπικώς όσον και των Ροταριανών δι’ ένα αφιέρωμα προς το πρόσωπόν μου.
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Στον εκλεκτό Πρόεδρο του ΡΟΤΑΡΥ ΧΑΝΙΩΝ και υπέροχο Άνθρωπο,
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΕΛΑΚΗ
επ’ ευκαιρία της 27ης αναλήψεως της Προεδρίας του
Υπο του Ακαδημαϊκού – Φιλόλογου – Ποιητού και Λογοτέχνου κ.Ν.Μαραγκουδάκη

Με την αγάπη λάβαρο,            Πλήθος εμπόδια ορθώνονται

με ξίφος σου το θάρρος             στους δύσκολους σου δρόμους

και με κοντάρι αγωνιστή          που οδηγούν στης ανθρωπιάς

μια θέληση τρανή,                     τα κάστρα τα λαμπρά,

 υπηρετείς ιδανικά                     μα εσύ κρατάς αλύγιστους

σαν φεγγοβόλος φάρος            της Πίστης σου τους ώμους

σε μια εποχή ανάλγητη,           και της ωραίας σου ψυχής

ψυχρή και σκοτεινή.                δεν γέρνουν τα φτερά.

 Σοφές πάντοτε οι σκέψεις σου      Πάντα στα μετερίζια σου

κι ο λόγος σου γλυκός              να στέκεσαι γερός,

προσφέρουν σε προβλήματα    και της καρδιάς σου ολάνθιστα

των συνανθρώπων λύσεις         να μένουνε τα κλώνια,

τρέχοντας όπου ακούγεται       για να σκορπάς πολύτιμο

του πόνου στεναγμός             της σκέψης σου το φως,

 με πράξεις « ροταριανές »         και στις ερχόμενες γενιές

να τον ανακουφίσεις .              να’ χεις μια φήμη αιώνια.
Ακολουθεί ο αναλαμβάνων β.Διοικητής Κρήτης Γκίζας Σταύρος ο οποίος μεταξύ των άλλων είπε τα κάτωθι:

Επειδή η εκτίμησις και η Αγάπη στο πρόσωπο του Προέδρου μας Εμμ. Δελάκη είναι πολύ μεγάλη δημιουργεί και την ψυχικήν ανάγκην να εκφράσουν τα αισθήματά τους και άλλοι φίλοι στους οποίους παραχωρείται ευθύς αμέσως το βήμα. Ομίλησαν με πολύ θερμά και συγκινητικά λόγια δια το έργο που προσέφερε και προσφέρει ο Πρόεδρος μας καταχειροκροτούμενοι παρατεταμένα από το σύνολο των παρευρισκομένων : Ο τ.Βουλευτής Χανίων και επίτιμος Ροταριανός Νικηφοράκης Στυλιανός, ο νέος β.Διοικητής Γκίζας Σταύρος, ο τέως Αντιδήμαρχος Χανίων Παπαδογιάννης Άρης επίτιμος Ροταρινός,ο Γεν. Γραμματεύς μας Νοδαράκης Εμμ., η κ.Σημανδηράκη Ζαχαρένια Προϊσταμένη του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης, ο κ.Τζουλάκης Σταύρος πρώην έφορος, ο επίτ. Πρόεδρος τουΔικηγορικού Συλλόγου Χανίων

Αρετάκης Ιωάννης, οι Πολιτευταί Χανίων κκ. Κελαϊδής Εμμ. Πτέραρχος ε.α. και Παπαδερού – Ναναδάκη Αρχόντισσα, Κονταξάκης Γεώργιος Περιφ/κός Σύμβουλος Κρήτης. Σύνολον 11 άτομα.
Από τις ομιλίες των παρισταμμένων σχετικά με το έργο που προσέφερε και προσφέρει ο Πρόεδρος μας Εμμ.Δελάκης εις το Ρόταρυ και στη κοινωνία γενικότερον.
Παράδοσις – Παραλαβή ροτ. Διοικήσεως Κρήτης από τον αποχωρούντα ροτ/νό Νώντα Χαρωνίτη εις τον αναλαμβάνοντα Σταύρο Γκίζα.

την στιγμή που ο αποχωρών β. Διοικητής Νώντας Χαρωνίτης τοποθετεί εις την κομβιοδόχην του νέου β. Διοικητού το σήμα.
Πολύ αγαπητέ ροτ. Συνάδελφε β. Δ/τά Νώντα

Θέλω να σε ευχαριστήσω τόσον εγώ προσωπικά όσον και ολόκληρο το Δ.Σ του ομίλου μας δια την αρίστην συνεργασίαν και σύμπνοιαν που είχαμε καθ’ ολην την διάρκειαν της θητείας σου ως β.Διοικητου. Η από παρά πολλών ετών η σφυρηλατημένη σε στέρεες βάσεις φιλίας μας ασφαλώς και συνετέλεσε τα μέγιστα ώστε να αισθάνομαι τόσον εγώ όσον και οι περισσότεροι ροτ/νοί συνάδελφοι ότι έχομεν έναν άριστον συνεργάτην έναν ανιδιοτελήν αγωνιστήν της ανθρωπιάς που καθήκον μας είναι να βοηθούμε την ταλαίπωρη ανθρωπότητα με κάθε νόμιμο μέσον.
Έρχομαι τώρα να αναφερθώ εις τον νέον βοηθόν Διοικητήν Σταύρον Γκίζαν δια τον οποίον ότι και να πώ θα είναι πολύ κάτω της πραγματικότητος .
Επισημαίνω μόνο ότι είναι ένας από τους βασικότερους συνεργάτας μου συμμετέχων αγόγγυστα εις όλες τις εκπροσωπήσεις του ομίλου μας Παγκρητίως αλλά και Πανελληνίως μη φειδόμενος κόπου και χρημάτων.
Αφιερώνω και εις τους δύο τους το κάτωθι στιχούργημα του εκλεκτού μου φίλου Νίκου Μαραγκουδάκη Ακαδημαϊκού-Ποιητού και Λογοτέχνου εις ένδειξιν της αγάπης και της εκτίμησης μου προς το πρόσωπό τους.

Με λάβαρο την ανθρωπιά κι ασπίδα σας το θάρρος
και με κοντάρι αλύγιστο μια θέληση τρανή
δίνεται μάχη του φωτός – όπως στη νύχτα ο φάρος -
και τον ωραίο αγώνα σας, τον σκέπουν οι ουρανοί.

Εσείς μεζούρα δεν κρατάτε μήτε γυρεύεται φακούς
την προσφορά σας να μετράτε και σε καλούς και κακούς.
Εσείς ψηλά πάντα κοιτάτε στου χρέους σας τους ουρανούς
και σαν τον ήλιο λαχταράτε να λάμπει κι ο δικός σας νούς.

Πάνω από δύσκολα γρανάζια πέρ’από κέρδους προσμονές
με της αγάπης σας τ’ατλάζια ντύνετε ανθρώπινες ψυχές.
Όταν αγνάντια σας σ’ερέβη του πόνου υψώνετε ο σταυρός,
η σκέψη σας εκεί θ(α) ανέβει παρηγοριάς να δώσει φως.
Η αγάπη εμπνέει τα έργα σας παντού
και δεν τρομάζουν την ψυχή σας καταιγίδες
δεν σας θολώνουν συννεφιές το νού
και φτερουγίζουν πάντα γύρω σας οι ελπίδες .
Μοίρα τους είναι να διαβαίνουνε οι αιώνες
κι όλους τους πύργους της Βαβέλ να τους γκρεμίζουν
μα της αγάπης σας τις άσειστες κολώνες
τ’ αμείλιχτα πελέκια τους δεν τις αγγίζουν.
Αν έχει αξία ετούτη η πλάση, αν έχει νόημα κι ομορφιά,
είναι ψηλά κανείς να φτάσει εκεί που λάμπει η ανθρωπιά.
Ο Πρόεδρος μας τους χάρισε ένα αναμνηστικό δίπλωμα το οποίο τους επέδωσε ο Διοικητής της V Mεραρχίας Κρητών Ταξίαρχος Στρατιδάκης Γεώργιος και η πολιτευτής Χανίων κ. Παπαδερού-Ναναδάκη Αρχόντισσα.
Εισδοχήν νέου μέλους Carr Charles Antony.
Εν συνεχεία ο Πρόεδρος μας επέδωσε σχετικά αναμνηστικά αφιερώματα τόσο εις τον νέο ροτ/νό όσο και εις την ανάδοχόν του.
Ο απελθών Διοικητής Ιωάννης Ηλιάκης εξουσιοδότησε τον Πρόεδρον μας Εμμ. Δελάκη όπως επιδώσει εκ μέρους του την εύφημο Μνεία του Προέδρου του Δ.Ρ εις τον Ροτ/νό Όμιλο Ρεθύμνου. Ο Πρόεδρος μας επέδωσε ταύτην σήμερον εις την αντιπροσωπείαν του ροτ. ομίλου Ρεθύμνου που παρίστατο εις την επανεγκατάστασιν αυτού. Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον Αντιπρόεδρον Σαμνιώτη Ιωάννη, τον τ. Πρόεδρον Ξυδάκη Ηρακλή και Μιχάλη Ζωγραφάκη Γεν. Γραμματέα άπαντες επίτιμα μέλη του ροτ/νού ομίλου Χανίων.
Ο Πρόεδρος Εμμ. Δελάκης επιδίδει στον ροτ. Παπαδάκη Δημήτριο ένα από τους 150 Προέδρους των ροτ/νών ομίλων του Σίδνεϋ Αυστραλίας το λάβαρο του Ρόταρυ Χανίων με το χαρακτηριστικό έμβλημα της πόλεως μας τον Φάρο από την μία όψη και από την άλλη το σήμα του Ρόταρυ.
 
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ομιλίαν του ιατρού Νευροχειρούργου κ. Παπαδακάκη Μιχαήλ με θέμα «Παθήσεις εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης – Πρόληψη και αντιμετώπισης » την παρουσίασιν αυτού από τον Πρόεδρον μας Εμμ. Δελάκη και την ευχαρίστησιν του ομίλου μας προς αυτόν από τον Αντιπρόεδρον μας Βαθιωτάκη Γεώργιο.

Μικρή περίληψη θα δημοσιευθεί στο επόμενο τεύχος.
ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ – ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗΣ δια ΒΑΘΙΩΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ

Κυρίες και Κύριοι
Φίλοι ροταριανοί Συνάδελφοι
Είμαι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέσιν να σας ανακοινώσω ότι το Διεθνές Ρόταρυ βράβευσε τον εκ των Αντιπροέδρων μας Βαθιωτάκη Γεώργιο δια την ενεργόν επικοδομητικήν και αποτελεσματικήν δραστηριότητα του και εις τας 5 Λεωφόρους Δράσεις του Διεθνούς Ρόταρυ.
Η τιμητική αυτή διάκρισης απονέμεται κατ’ έτος σε ένα ροταριανό από κάθε όμιλο και δεν επιτρέπεται να του απονεμηθεί δια δεύτερη φοράν. Της τιμητικής αυτής διακρίσεως έχουν τύχη μέχρι στιγμής ο ομιλών και οι ροτ/νοί Νοδαράκης Εμμ., Τυλλιανάκη Δήμητρα και Ουρουτζόγλου Μελέτιος.
Εάν ξέχασα κάποιον άλλον ζητώ συγνώμην και να μου το αναφέρει.
Παρακαλώ πολύ τον Πρύτανιν του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Φίλην Ιωάννην και τον πολιτευτήν Χανίωνκ. Κελαϊδήν Εμμ. όπως επιδώσει εκ μέρους μας το σχετικόν τιμητικόν δίπλωμα εις τον βραβευόμενον Αντιπρόεδρον μας.
Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την κατάμεστη αίθουσα του Flamingo Road προς τιμήν του Προέδρου μας, των β. Διοικητών μας και του ομιλητού μας κ. Παπαδακάκη Μιχαήλ.

Σύνολο Σελίδες (1)