ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01/07/2007 ΕΩΣ 30/06/200
8

Σύνολο Σελίδες ( 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 )

Βραβεία | Κεντρική Σελίδα


 

 

2470 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ROTARY

ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΙΔΡΥΘΕΙΣ ΤΟ 1969

ROTARY CLUB OF CHANIA FOUNDED 1969

 

Φωτογραφικό ρεπορτάζ από την συννετοχήν του Ομίλου μας στον Υπερμαραθώνιο-Σκυταλοδρομία Αγάπης που διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου την 8-6-2008 που ξεκίνησε από το Παγκρήτειο Στάδιο Ηρακλείου και κατέληξε στην Πλατεία Μοιρών. 

Όλα τα έσοδα της φιλανθρωπικής αυτής εκδήλωσης διετέθησαν δια την απόκτησιν σύγχρονης στέγης Περίθαλψης δια τα παιδιά με αναπηρία του Ιδρύματος ΚΕΠΕΠ στην Πόμπια. Την εκδήλωσιν διοργάνωσεν ο Πρόεδρος Ιωάννης Αμαργιανιτάκης με το μέλος των Ροτ. Ομίλων Χανίων ροτ. Τυλιανάκη Δήμητρα τους οποίους συγχαίρουμε θερμότατα και τους ευγνωμονούμε δια το έργον που επιτελούν.

Διακρίνονται απ’ αριστερά, ο πρόεδρος του Ροτ.Ομ.Ηρακλείου ροτ.Ιωάννης Αμαργιανιτάκης, ο β.Δ/της Κρήτης ροτ. Φάνης Κανάκης, ο Γεν. Γραμ. του Ροτ.Ομίλου Χανίων Εμμ.Νοδαράκης τ.β.Δ/της, ο Πρόεδρος  του Ρότ.Ομ.Χανίων Σταύρις Γκίζας, η κ.Κανάκη σύζυγος του β.Δ/του, ο Επίτ. και εψηφισμένος Πρόεδρος του Ρ.Ο. Χανίων Εμμ.Δελάκης τ.β.Δ/της, ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Ρεθύμνου κ.Παπατζανής Ιωάννης και ροτ.Βουλουμπασάκης Ιωάννης του Ρ.Ο.Χανίων.
Ο δις Ολυμπιονίκης των Special Olympics κ.Τριανταφύλλου υιός της φιλτάτης ροτ.Προέδρου Πεντέλης Μαγιόρκας Τριανταφύλλου κρατώντας την σκυτάλην περιχαρής. Διακρίνονται μεταξύ των άλλων ο β.Δ.τής Νώντας Χαρωνίτης περιόδου 1/7/08-30/6/09, ο Επίτ. και εψηφισμένος Πρόεδρος του Ρ.Ο.Χανίων Εμμ.Δελάκη τ.β.Διοικητής, ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Ηρακλείου Ιωάννης Αμαργιανιτάκης και η ψυχή της όλης εκδηλώσεως ροτ.Τυλιανάκη Δήμητρα του Ροτ.Ομ.Χανίων.
Διακρίνονται απ’ αριστερά η ροτ.Αικατερίνη Δελάκη των Χανίων, η πρόεδρος του Ροτ.Ομίλου Πεντέλης Μαγιόρκα Τριανταφύλλου και ο Εμμ.Δελάκης Επιτ.Πρόεδρος επιδεικνύοντας τα τιμητικά διπλώματα που παρέλαβαν για την συμμετοχήν τους.

 

Διακρίνεται απ' αριστερά η ροτ. Στέλλα Νοδαράκη του ροτ.Ομ.Χανίων, η ροτ.Αικατερίνη Δελάκη των Χανίων,ο Αντιπρόεδρος του Ροτ.Ομ.Ρεθύμνου Σαμνιώτης Ιωάννης, η ροτ.Μαγιόρκα Τριανταφύλλου πρόεδρος του Ροτ.Ομ.Πεντέλης, ο β. Δ/τής Φάνης Κανάκης, ο Πρόεδρος των Χανίων Σταύρος Γκίζας, ο Επίτ. Πρόεδρος των Χανίων Εμμ.Δελάκης και ο Πρόεδρος του Ροτ.Ομ.Ρεθύμνου ροτ. Παπατζανής Ιωάννης. Οι περισσότεροι φωτογραφίζονται με τα αναμνηστικά μπλουζάκια που αγόρασαν προς ενίσχυσιν της ανέγερσης σύγχρονης στέγης περίθαλψης των αναπήρων παιδιών στην Πόμπια.
Ο Βουλευτής Ηρακλείου -τακτικό μέλος του Ροτ.Ομ.Ηρακλείου και επίτιμο των Χανίων-  φωτογραφιζόμενος αντιστοίχως με τον επιτ.Πρόεδρο Εμμ.Δελάκη και τον Πρόεδρο Σταύρο Γκίζα.

Σύνολο Σελίδες ( 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 )